Rumuni došli na Kopaonik na doček, "ostali bez audija"

Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila, potvrdio je jedan od turista za B92. MUP: Ukradena dva automobila.

Izvor: B92

Utorak, 02.01.2018.

12:46

Rumuni došli na Kopaonik na doček,
Foto: Thinkstock

Portal poznatog dnevnika "Evenimentul Zilei" navodi da je grupa došla na proslavu i da su se "probudili bez načina da se vrate kući".

Kako je naveo turista Adrijan Tiberiju, tokom dve noći je nestalo čak pet "audija A4" starih između osam i devet godina. Rumunski list ističe i da je u blizini poznatog skijališta "Kosovo, gde nema kontrole".

Pročitajte još: Pokradeni Rumun: Naša kola su odvezli kroz šumu na Kosovo

"Svi automobili su isti model i svi su 2008. ili 2009. godište, pretpostavljam da je u pitanju organizovanja krađa, plašim se da su već rastavljeni u delove", naveo je jedan od oštećenih, prenosi portal.

Potvrde da je došlo do masovne krađe nema iz srpske policije, a kako nam je rečeno, u novogodišnjoj noći jeste registrovana krađa automobila rumunskih tablica na Kopaoniku, ali samo jednog vozila.

Takođe, prijavljen je i jedan pokušaj krađe stranog automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: