Šapić: Nikoga nisam tukao, Vučića su dezinformisali

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da “nikoga nije tukao” i da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću to “neko podmetnuo”.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.12.2017.

19:51

Šapić: Nikoga nisam tukao, Vučića su dezinformisali
Foto: Tanjug

"Niti sam bilo koga tukao, niti na bilo koji način ugrožavao bilo koga u naselju Ralja u opštini Sopot", rekao je Šapić za N1 nakon što ga je Vučić ranije optužio "da je za račun Đilasa tukao ljude u Ralji".

"Mislim, jako mi je žao što je očigledno neko predsedniku ozbiljno podmetnuo i dao mu dezinformaciju, čime ga je doveo u situaciju da izgovori jednu zaista veliku neistinu. Niti sam bilo koga tukao, niti na bilo koji način ugrožavao bilo koga u naselju Ralja u opštini Sopot", rekao je Šapić za N1.

Vučić je rekao da između Đilasa i Šapića nema razlike, iako o Đilasu veoma loše misli "zbog tragičnih dugova koje je ostavio u Beogradu, tragične medijske vladavine, a Beograd je bio prljav bez građevina, ikakvog rada i napretka".

Prema Vučićevim rečima, Đilas je "svakako mnogo uspešniji, ozbiljniji i obrazovaniji od Šapića, koji je bio njegov pomagač".

"Šapić je za račun Đilasa tukao ljude. Sećam se toga u Ralji", rekao je Vučić.

Bivši vaterpolista i aktuelni predsednik opštine Novi Beograd najavio je kandidaturu za mesto gradonačelnika Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: