Objavljeni stravični snimci i fotografije iz Egipta VIDEO

Broj žrtava napada na džamiju na egipatskom Sinaju iz minuta u minut raste, a prema novim podacima državne televizije, ubijeno je najmanje 235 ljudi.

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

17:43

Objavljeni stravični snimci i fotografije iz Egipta VIDEO
Screenshot

Naoružani napadači su bacili bombu, a zatim upali u džamiju u vreme molitve lokalnih bezbednosnih pripadnika. Ranjeno je više od stotinu ljudi.

Ministar zdravlja Egipta naveo je da se strahuje da će broj mrtvih nastaviti da raste.

Kako su naveli očevici, eksplozivna naprava aktivirana je tik kraj džamije Al Raudah u gradu Bir al-Abd, a nakon što su ljudi počeli da beže, počela je paljba. Naoružani napadači su izašli iz četiri terenska vozila i otvorili vatru na vernike.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i video-snimci sa mesta napada.

Na pojedinim fotografijama i snimcima vidi se džamija iz koje kulja dim nakon eksplozije, a objavljeni su i snimci stotina žrtava u verskom objektu.

Zasad niko nije preuzeo odgovornost za napad

UPOZORENJE: Uznemirujući sadržaj!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: