"Jedva smo dočekali rekonstrukciju Skadarlije"

Iz udruženja Boemska Skadarlija saopštili su da su ogorčeni "pokušajima političkih stranaka da se iskoristi rekonstrukcija Skadarlije za prikupljanje poena".

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

16:21

Ilustracija: Thinkstock

Oni su istakli i da su zadovoljni kako do sada teku radovi.

"Jedva smo dočekali da Grad Beograd konačno rekonstruiše Skadarliju. Zahvalni smo gradu zato što je prihvaćen naš predlog da se rekonstrukcija uradi u tri faze kako se ne bi ometala letnja i zimska sezona", saopšteno je iz Udruženja koje okuplja ugostitelje Skadarlije.

Za njih je, kažu, od posebne važnosti da druga faza rekonstrukcije bude završena do 1. decembra jer tada počinje novogodišnja sezona.

Ugostitelji Skadarlije naveli su u saopštenju da su zadovoljni rekonstrukcijom koju je do sada uradio grad.

"Naši gosti i mi koji radimo u Skadarliji smo prezadovoljni. Posebno jer su na Skadarliji svaki dan stručnjaci Zavoda za zaštitu spomenika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: