Počinje "rat" u SPS, Dačić više neće da bude predsednik?

Predsednik SPS i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da se verovatno više neće kandidovati za predsednika stranke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.11.2017.

09:17

Počinje
Tanjug, arhiva

"Mene ne mogu da smene, mogu samo ja da odem, o čemu razmišljam. Verovatno se više neću kandidovati za predsednika partije", rekao je Dačić za današnje izdanje Kurira komentarišući pisanje tog lista da potpredsednik SPS-a Branko Ružić želi da ga smeni.

On je najavio mogućnost da ubrza održavanje partijskog kongresa, koji bi trebalo da bude održan sledeće godine, a na kojem se biraju stranački organi.

"Svima sam za sve uvek ja kriv i u partiji i u koaliciji, pa je vreme da se to završi. Dosta mi je svega", rekao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: