Soči: Mladi Srbi se zahvalili Putinu na "migovima"

Ruski lider Vladimir Putin rekao je, pre zatvaranja Svetskog festivala omladine i studenata u Sočiju, da je siguran da će učesnici "ostaviti deo srca u Rusiji".

Izvor: B92

Subota, 21.10.2017.

20:01

Soči: Mladi Srbi se zahvalili Putinu na
Screenshot RTS

Među 30.000 učesnika bila je i srpska delegacija, koja je razvila veliki transparent s porukom zahvalnosti za ruske "migove".

"Siguran sam da ćete, odlazeći iz Rusije, ostaviti ovde deo svog srca", istakao je Putin u obraćanju mladima, izrazivši uverenje da će Rusija, s druge strane, uvek živeti u njihovim srcima, prenosi Tass.

Ruski predsednik je mladima, koji su iz celog sveta došli u Soči na festival, zahvalio na poverenju, primetivši da je "apsolutno neobična energija stvorena na ovom festivalu - energija mladih".

"Budućnost počinje ovde i sada, budućnost ste vi", poručio je Putin na engleskom jeziku.

Među 30.000 učesnika bila je i srpska delegacija, koja je pred ruskim predsednikom razvila veliki transparent sa porukom zahvalnosti, za "migove" koji su u Srbiju stigli iz Rusije, navodi RTS.

Festival u Sočiju trajao je sedam dana, tokom kojih su mladi iz 188 zemalja sveta imali niz diskusionih programa, predavanja i susreta sa ekspertima, visokim državnim zvaničnicima, naučnicima i profesorima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: