Gojkovićeva: Kad skupe glasove moja smena na dnevnom redu

Predsednica Skupštine Maja Gojković izjavila da bi zahtev za njeno razrešenje mogao da se nađe na dnevnom redu kada se ta tačka uvrsti u dnevni red.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.10.2017.

12:55

Gojkovićeva: Kad skupe glasove moja smena na dnevnom redu
Tanjug, Zoran Žestiæ

A za to je potreban dovoljan broj poslanika, dodala je ona.

"Što se mene tiče, kada budu imali dovoljan broj glasova, ta tačka će biti stavljena na dnevni red", rekla je Gojkovićeva novinarima u parlamentu.

Ona je naglasila da je zahtev podnelo 30 poslanika, a da kada se utvrđuje dnevni red oni i ne dođu da glasaju za svoj zahtev.

Predsednica parlamenta je rekla da je o tom zahtevu razgovarala sa svim poslanicima i da su joj oni koji su deo vladajuće većine rekli da bi joj ponovo ukazali poverenje .

Upitana kako bi ona glasala kada bi inicijativa došla na dnevni red, ona je rekla da bi bila uzdržana, da ne bi predsedavala toj sednici već da bi joj bilo zadovoljstvo da iz poslaničkih klupa odgovara na sva pitanja.

Pojedini poslanici opozicije, nezadovoljni time kako Gojkovićeva vodi parlament, podneli su zahtev za njenu smenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: