Vučić i Erdogan danas u Novom Pazaru

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan će danas, zajedno sa svojim domaćinom, predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, posetiti Novi Pazar.

Izvor: B92

Sreda, 11.10.2017.

07:08

Vučić i Erdogan danas u Novom Pazaru
Tanjug, Dragan Kujundžiæ

Tamo će razgovarati sa prvim ljudima opština Raške oblasti.

Predsednici Vučić i Erdogan će najpre, u zgradi gradske uprave u Novom Pazaru, razgovarati sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem i njegovim kolegama iz gradova i opština Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj, najavljeno je iz Kabineta srpskog predsednika.

Prema protokolu iz Predsedništva Srbije, biće održana i ceremonija potpisivanja protokola između Grada Novog Pazara i Opštine Raška sa Turskom agencijom za saradnju i koordinaciju (TIKA).ž

Nakon ceremonije potpisivanja, predsednici Vučić i Erdogan prošetaće glavnom ulicom Novog Pazara.

Ovo će, inače, biti druga poseta Erdogana Novom Pazaru. On je Novi Pazar posetio 2010. godine dok je bio premijer Turske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: