Petak, 22.09.2017.

13:54

Stefanović u Minsku razgovarao o jačanju saradnje policija

Ministri unutrašnjih poslova Srbije i Belorusije, Nebojša Stefanović i Igor Šunjevič, razgovarali su danas u Minsku o jačanju saradnje policije.

Izvor: Beta

Stefanović u Minsku razgovarao o jačanju saradnje policija
Tanjug, arhiva

"Mi ćemo nastaviti blisku i dobru saradnju kroz razmenu eksperata i direktnu komunikaciju ljudi koji se bave borbom protiv organizovanog kriminala, narkotrafikinga i sajber kriminala. Hoćemo da kroz saradnju eksperata, pokažemo da možemo da napravimo korak više u osiguravanju bezbednosti naroda Belorusije i Srbije", rekao je Stefanović.

Stefanović je u Minsku posetio specijalnu jedinicu za borbu protiv terorizma MUP Belorusije "Almaz", Akademiju MUP Belorusije, Me]unarodni školski centar u okviru Akademije za obuku kadrova u oblasti migracija i suzbijanja trgovine ljudima, i Muzej MUP Belorusije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: