Uhapšeni pljačkaši pošta

Policija u Pančevu uhapsila četvoročlanu grupu s područja Požarevca zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više desetina teških krađa u poštama u Srbiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.09.2017.

13:47

Uhapšeni pljačkaši pošta
Freeimages.com

MUP je saopštio da je pričinjena šteta od više desetina miliona dinara.

Kako se navodi u saopštenju, I. S. (19), M. S. (23), Z. DJ. (25) i A. N. (24) uhapšeni su, nakon intenzivnog operativnog rada, u trenutku kada su iz pošte u Banatskom Novom Selu iznosili metalnu kasu sa novcem.

Kod osumnjičenih je pronađen alat koji su koristili za provalu, rukavice i fantomke.

Postoje osnovi sumnje da je ova grupa u poslednje dve godine provaljivala u pošte iz kojih su iznosili kase, obijali ih, uzimali novac, a potom ih spaljivali.

Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: