Stefanović: Novinari, ne vršite pritisak, nisam čuo Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je pozvao novinare da "ne vrše pritisak na policiju" pitanjima o detaljima ubistva Jelene Marjanović.

Izvor: B92

Subota, 16.09.2017.

13:52

Stefanović: Novinari, ne vršite pritisak, nisam čuo Vučića
Tanjug / Sava Radovanoviæ

"Sve o slučaju pitajte tužioca koji vodi slučaj i sudiju do koga slučaj dođe. Ne želim da vam dajem više izjava o slučaju ubistva Jelene Marjanović, jer time mislim da mogu da naškodim istrazi, da naškodim postupku koji je u toku", rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Upitan otkud predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću informacija da je Jelenu Marjanović ubio njen suprug Zoran, Stefanović je ponovio da neće da otkrije ništa što može ugroziti dalji tok istrage.

"Nisam čuo konkretno šta je predsednik Vučić rekao, pretpostavljam da je mislio na fotografije koje su mediji objavljivali", rekao je Stefanović.

Vučić je danas u Pirotu, komentarišući sinoćno hapšenje Zorana Marjanovića, rekao da se zalaže za najstrože kažnjavanje muževa koji napadaju žene.

"Ovo ubistvo, da vi vidite samo slike glave te nesrećne žene, to je lobanja probijena bog zna koliko puta. To je nešto zastašujuće. Takvi monstrumi zaslužuju najstrožu kaznu", rekao je Vučić novinarima.

Vučić: Napadi muževa na žene zaslužuju najstrožu kaznu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom hapšenja Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović izjavio da Tužilaštvo i policija rade svoj posao, ali da se ubuduće više moraju štititi žene.

"Tužioci i policija rade svoj posao, ali vam to pokazuje koliko moramo da napredujemo u svakom smislu", rekao je Vučić novinarima u Pirotu.

On je rekao da su napadi muževa na žene monstruozni zločini koji zaslužuju najstrožu kaznu.

"Sa radošću bih potpisao zakon kojim bi kazne za nasilnike bile oštrije", rekao je Vučić.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je danas da je u Beogradu uhapšen Zoran Marjanović zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović.

Telo Jelene Marjanović pronađeno je na nasipu u beogradskom naselju Borča 3. aprila 2016. godine. Ona je nestala dan ranije, a Zoran Marjanović je uveče prijavio njen nestanak. Zoran Marjanović je do juče bio učesnik rijaliti programa na TV Pinku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: