Crtao po tramvajima, vezali ga lancem dok ne očisti FOTO

Radnici komunalnog preduzeća Varšavski tramvaji jednom od depoa uhvatili su crtača grafita na delu i vezali ga lancem za tramvaj dok sve ne očisti.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.09.2017.

09:58

Crtao po tramvajima, vezali ga lancem dok ne očisti FOTO
Foto: Gettyimages

Kako se navodi, obezbeđenje gradskog saobraćajnog preduzeća Varšave nabasalo je u jednom od depoa na dvojicu mladih crtača, kako žvrljaju po tramvaju.

Kad su komunalci pokušali da ih uhvate i predaju policiji, jedan je uspeo da im pobegne, dok su drugom, da i on ne umakne, vezali lancem nogu za tramvaj i naredili da počne da čisti žvrljotine.

Kada je policija stigla, videla je mladića prikovanog lancem i otišla jer je patroli rečeno da su se sa njim dogovorili da nadoknadi štetu.

Taj izgred s kraja prošle sedmice prošao bi bez odjeka da fotografija mladića kako prikovan lancem kao srednjovekovni robovi pere tramvaj nije objavljena ove sedmice na internetu.

"Počeli smo disciplinarni postupak protiv radnika u tom depou. Ne odobravamo takav način privođenja. Osuđujemo i ponašanje vandala koji uništavaju javni imetak, u ovom slučaju tramvaj vredan 1,6 miliona evra. To su pare svih Varšavljana. U prisustvu policije vandal je dobrovoljno pristao da očisti tramvaj, što je i učinio, i taj tramvaj je ponovo na ulicama Varšave", kazao je poljskoj televiziji TVN Varšava portparol komunalnog preduzeća Mihal Povalka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: