Pucnjava u Beogradu, hirurg pucao u glumicu pa se ubio

Agencije jutros prenele vest da se na Dedinju dogodila pucnjava u kojoj je stradao muškarac, a ženska osoba ranjena. Mediji pišu da je reč o hirurgu i glumici.

Izvor: Beta, Blic

Četvrtak, 07.09.2017.

07:46

Pucnjava u Beogradu, hirurg pucao u glumicu pa se ubio
Getty images

Pucnjava se dogodila rano jutros, oko četiri sata, u Ulici Koste Racina na Dedinju. "Blic" i "Novosti" saznaju da je ranjena žena mlada glumica I. P. (30), poznata po ulozi u serijalu "Kursadžije", a da je na nju pucao hirurg S. C. koji radi na VMA.

"Novosti" pišu da je pre tragičnog događaja I. P. pozvala policiju i prijavila da je partner S. C juri nožem po stanu. Iako je policija došla na mesto napada za dva minuta, pucnjava se već dogodila.

S. C. je najpre pucao na glumicu a potom sebi u glavu. On je preminuo na mestu pucnjave, a I. P. je metak okrznuo čelo i ona je prevezena na VMA, piše "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: