Barajevo: Psi gotovo rastrgli ženu, izujedan dečak

U naselju Gaj u Barajevu tri psa su jutros napala ženu, a prethodnog dana i dečaka, a jedan od njih - pitbul je uhvaćen.

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Petak, 28.07.2017.

15:39

Barajevo: Psi gotovo rastrgli ženu, izujedan dečak
Foto: Gettyimages

Za dva psa se još traga, rečeno je Tanjugu u MUP-u i JKP "Veterina Beograd".

Starija žena M. V. (68) napadnuta je jutros i nalazi se u teškom stanju nakon što su je psi gotovo rastrgli a sinoć je, takođe, jedan od tih pasa napao i dečaka, pišu "Novosti".

Kako su naveli u MUP-u, tri psa su jutros u devet sati napala ženu koja je najpre zbrinuta u Domu zdravlja u Barajevu, a nakon toga prevezena u Urgentni centar.

Juče su tri psa, kako kažu u MUP-u, napala i dečaka.

Direktor JKP "Veterina Beograd" Budimir Grubić rekao je za Tanjug da je pitbul koji je uhvaćen vlasnički pas, a da su ekipe tog preduzeća u Barajevu i tragaju za još dva psa.

"Naša ekipa će biti tamo dok god ih ne uhvatimo. Sve to radimo u koordinaciji sa policijom iz Barajeva", kaže Grubić.

O tome je, dodaje, obaveštena i Uprava za veterinu, te će biti prosleđen nalog da se nađe vlasnik psa.

Grubić navodi i da su očevici rekli da su bila još dva psa koje traži ekipa na terenu, ali i da očevici ne mogu da kažu da li su i ta dva psa učestvovala u napadu.

Kaže i da je je prethodne noći napadnut dečak, a da su jutros ekipe zoohigijene uhvatile pitbula, te da se traga za još dva psa za sada neutvrđene rase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: