Ponovo gužve na graničnim prelazima

Prema poslednjim informacijama na ulazu u Srbiju na GP Batrovci putnička vozila se zadržavaju oko dva sata.

Izvor: B92

Petak, 28.07.2017.

19:47

Ponovo gužve na graničnim prelazima
Foto: Thinkstock

Zbog toga se preporučuje korišćenje alternativnih prelaza - GP Bačka Palanka, Sot, Ljuba ili Neštin.

Zadržavanja i na ulazu i na izlazu iz Srbije na GP Horgoš su oko sat vremena.

Preporučuju se alternativni prelazi Kelebija i Bački Breg.

Pojačan je saobraćaj na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske na GP Gradina a zadržavanja su od 30 minuta do sat vremena, navodi se u saopštenju AMSS.

Slično je i na GP Preševo sa Mekedonijom - pojačan je saobraćaj na ulazu Srbiju a zadržavanja su oko 80 minuta dok su zadržavanja na izlazu iz Srbije na ovom GP oko pola sata.

Kraj jula, a ujedno i kraj radne nedelje donosi veći broj vozila i pojačan saobraćaj na autoputevima, ali i na svim ostalim frekventnijim pravcima.

Na naplatnim rampama otvoreni su svi raspoloživi kanali za naplatu putarine, ulažu se maksimalni napori i koriste sva raspoloživa sredstva kako bi se ubrzala prohodnost, međutim, i pored toga na pojedinim naplatnim stanicama Sirig zadržavanje je oko 20 min, a na naplatnoj rampi Stara Pazova i Nais zadržavanja su oko desetak minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: