Požar u Kraljevu, svatovi spasavali automobile VIDEO

U delu Spomen-parka u Kraljevu u subotu predveče izbio je požar koji je zapretio da zahvati automobile parkirane ispred obližnjeg restorana.

Izvor: B92

Nedelja, 23.07.2017.

15:33

Požar u Kraljevu, svatovi spasavali automobile VIDEO
Foto: Screenshot

"Blic" piše da se u tom trenutku u restoranu odvijalo svadbeno veselje.

"Vatrogasci su stigli bukvalno za minut i sprečili njeno širenje. Ja sam hteo da sednem u automobil i pobegnem, jer sam mislio da će sve da se zapali. Ali, vatrogasci su munjevito reagovali i zaustavili vatru", kaže jedan od gostiju.

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije Radoica Kočović rekao je za “Blic” da je brzom intervencijom pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice zaustavljeno dalje širenje vatre.

Požar je ugašen nakon četrdesetak minuta.

"Pretpostavlja se da je jedan od uzročnika požara visoka temparatura vazduha, a ne isključuje se mogućnost i ljudskog nemara. Svakodnevno imamo ovakve intervencije, i pored toga što konstantno apelujemo građane da ne pale na otvorenom", kaže Kočović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: