Vučić, Dačić, Čepurin i ministri uz "Palmine tigrove" FOTO

Jubilarni 20. kik boks turnir kome je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa ćerkom održan je u Končarevu kod Jagodine.

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 08.07.2017.

10:08

Vučić, Dačić, Čepurin i ministri uz
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ

Tom sportskom događaju prisustvovali su i potpredsednik Vlade Ivica Dačić, kao i ministri Branislav Ružić i Aleksandar Antić, ruski ambasador Aleksandar Čepurin i druge ličnosti iz sfere politike i javnog života i diplomatskog kora, kao i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

Tu je bio i predsednik Svetske Kik boks federacije Borislav Pelević.

Turnir svake godine na seosku slavu Ivanjdan 7. jula organizuje Kik boks klub "Palmini tigrovi" iz Jagodine, čiji je Marković vlasnik i osnivač. Boksovali su reprezentacija Austrije sa reprezentativcima Srbije iz kik boks kluba "Palmini tigrovi".

Kik boks turnir u Končarevu ubraja se među najposećenije u ovom delu Evrope, održava se na otvorenom i u proseku ga gleda oko 10.000 ljudi.

Reprezentativci "Palminih tigrova" pobedili su reprezentaciju Austrije sa 4:2.
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ
Pobede za "Palmine tigrove" ostvarili su Aleksandar Konovalov, u kategoriji do 63,5 kilograma, lou kik, pobedivši nokautom u prvoj minuti prve runde protivnika Mišaljina Čmilevskog, Predrag Mijajlović u kategoriji do 63,5 kilograma k1, pobedom sa 2:1 Kristijana Dimitrijevića, Aleksandar Đorđević, u kategoriji do 67 kilograma, lou kik, pobedom Ishata Gupurijana (prekid u drugoj rundi zabog povrede Austrijanca) i Nemanja Pantelić u kategoriji do 75 kilograma lou kik pobedom nokautom u prvoj rundi Jetmira Emrula.

Pobede za goste ostvarili su Akjar Sadi Kan, u kategoriji do 57 kilograma lou kik pobedom nokautom u prvoj rundi Danijela Bogdanovića i Reza Zekrija u kategoriji do 60 kilograma lou kik, pobedom 2:1 odlukom sudija Danijela Memedovskog.

U zabavnom delu nastupio je Zdravko Čolić.

Na dosadašnjim turnirima u Končarevu nastupale su reprezentacije iz više zemalja, a reprezentativci "Palminih tigrova" pobedili su 15 puta.
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ
.
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: