Jovanov: Verujem da će SNS podržati odluku Vučića

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov veruje da će članstvo SNS apsolutno podržati odluku Aleksandra Vučića da premijer bude Ana Brnabić.

Izvor: B92

Petak, 16.06.2017.

14:52

Jovanov: Verujem da će SNS podržati odluku Vučića

Jovanov je izjavio da je odluka Aleksandra Vučića da za mandatara predloži Anu Barnabić ubedljivo najbolja za Srbiju. "U potpunosti podržavam odluku predsednika Srbije i predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića o izboru kandidata za mesto predsednika vlade", rekao je on.

"Mi smo imali sednicu predsedništva SNS-a gde smo ovlastili predsednika stranke da u obzir uzme sve okolnosti koje se odnose na ukupno stanje u zemlji i okruženju i da u skladu sa tim odredi kandidata i on je to i učinio i mislim da bi sada zaista bilo nepošteno na bilo koji način komentarisati tu odluku", rekao je Jovanov novinarima u Skupštini AP Vojvodine gde se danas održava sednica pokrajinskog parlamenta.

On je dodao da to da li u stranci možda ima nekih ljudi koji su sebe, kako je rekao, "možda već negde videli ili smatraju da su oni trebalo da budu", da je to pitanje za njih lično i da bi "svako od nas pre toga gde sebe treba da vidi, trebalo prvo da razmisli gde Srbiju treba da vidi i šta je to što je dobro za Srbiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: