Nikolić o Haradinaju: Besni pas mora biti kažnjen

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da Ramuš Haradinaj, pošto je odlobođen u Francuskoj, misli da nikada neće biti kažnjen.

Izvor: B92

Petak, 12.05.2017.

21:09

Nikolić o Haradinaju: Besni pas mora biti kažnjen
Foto: Tanjug

"Haradinaj je pas koji je osetio ukus ljudskog mesa i mora da bude kažnjen, da mu besna pena ne bi i dalje curila na usta. Mi smo spremni da odbranimo svakoga, i sve što nam je Ustavom povereno na čuvanje”, naveo je Nikolić za “Novosti”.

“Može svako da želi šta hoće. Oslobodili su ga u Francuskoj i sada misli da nikada neće biti kažnjen ako počini zločin nad Srbinom. Sve dok u državama EU ne speru greh načinjen priznavanjem tzv. nezavisnosti, on neće biti dostupan pravdi. Nekažnjeno se u nekim državama ponovo raspiruje mržnja prema srpstvu. A, dok ne prođu izbori za privremene institucije u Prištini, naslušaćemo se svega”, poručio je Nikolić.

Pročitajte još:

Haradinaj: Srbija da obriše KiM iz Ustava ili da mi ucrtamo trećinu

Stefanović: Haradinaj Niš može da vidi samo iz zatvora

Dačić o Haradinaju: Mala je granica između snova i košmara

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: