Nasamarile je ruske šaljivdžije, a sada optužuje Trampa

Demokratska članica Kongresa Maksin Voters kaže da iza raketnih udara u Siriji stoji želja Donalda Trampa da skrene pažnju sa ukidanja sankcija Rusiji.

Izvor: B92

Nedelja, 16.04.2017.

16:14

Nasamarile je ruske šaljivdžije, a sada optužuje Trampa
screenshot

Votersova smatra da je eskalacija napetosti između Moskve i Vašingtona zbog situacije u Siriji "spektakl“. Sa njene tačke gledišta, Tramp i ruski lider Vladimir Putin prave predstavu, sa ciljem da Rusiji budu ukinute sankcije koje zabranjuju uvoz tehnologija za istraživanje nafte na Arktiku.

I ranije je američka političarka više puta izlazila sa kontraverznim izjavama u javnost.

Ona je optužila Donalda Tramp da je spreman da se "baci u zagrljaj ruskom predsedniku, dok Putin nastavlja da napada Koreju“.

Nakon toga, ruske šaljivdžije Leksus i Vovan su je pozvali na telefon, predstavljajući se kao premijer Ukrajine Vladimir Grojsman. Oni su se tom prilikom požalili na "mešanje“ Rusije u unutrašnje stvari "države“ Limpopo.

Kongresmenka je ozbiljno reagovala na šalu i obećala da će pozabaviti tim problemom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: