Trojica srpskih državljana uhapšena u Crnoj Gori

Pripadnici barske policije uhapsili su trojicu državljana Srbije zbog sumnje da su počinili teške krađe u Baru, Budvi i u Kotoru.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.03.2017.

17:01

Trojica srpskih državljana uhapšena u Crnoj Gori
Foto: Thinkstock

U saopštenju crnogorske Uprave policije dostavljenom Tanjugu navodi se da su zbog sumnje da su počinili navedena krivična dela uhapšeni D.V.(17), D.T. (25) i N.V. (19), svi iz Bačke Topole, u Srbiji.

Osumnjičeni su, kako se sumnja, počinili sva navedena krivična dela u martu 2017.

Osumnjičeni su počinili navedena krivična dela tako što su, kako se sumnja, uz upotrebu podesnih sredstava provaljivali u unutrašnjost objekata iz kojih su krali novac, aparate za igre na sreću, alkoholna pića i miksetu.

Policijski službenici su kriminalističkom obradom došli do saznanja koja upućuju na sumnju da je N.V. u Beogradu falsifikovao ličnu kartu, koju je iskoristio prilikom legitimisanja službenicima CB Bar, te se ovo lice sumnjiči i za krivično delo falsifikovanje isprava.

Uhapšeni su predati nadležnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru uz poseban izveštaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnete po nepoznatom počiniocu zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: