AMSS: Pojačan saobraćaj ka većim gradovima

Na putevima u Srbiji koji vode ka većim gradovima saobraćaj je osetno pojačan, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.03.2017.

07:33

Default images
Foto: Thinkstock

Vozače danas očekuju prestanak padavina i povoljniji uslovi za vožnju, a veći oprez se savetuje duž Ibarske, Đerdapske i Drinske magistrale zbog čestih odrona.

Danas od 9.00 do 13.00 izvodiće se radovi na interventnom održavanju putne ITS opreme u zoni ispred tunela Stara Straževica, iz pravca Resnika, na Kružnom putu R-251. Radovi neće uticati na odvijanje saobraćaja i obavljaće se van saobraćajnih traka.

Do 31. marta do 16.00 biće na snazi obustava saobraćaja zbog radova na popravci kolovoza i vodovoda u Ulici zagrebačkoj, u Subotici, u oba smera.

Do četvrtka 30. marta do 16.00, na deonici od Horgoša ka Novom Sadu trebalo bi da budu završeni radovi na izgradnji čeone naplatne rampe.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima na graničnom prelazu Batrovci čeka se oko 120, a na Horgošu oko 90 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: