"Lista za odstrel": Posle Vlasija – Tači, Mustafa, Čeku...

Prištinski mediji objavili su listu sa 30 imena ljudi sa Kosova, iz Makedonije, Bujanovca i Preševa, koje organizacija "Oko naroda" planira da ubije.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 22.03.2017.

13:41

Default images
Getty Images

"Oko naroda" je organizacija koja je preuzela odgovornost za nedavni pokušaj ubistva prištinskog advokata i bivšeg visokog komunističkog funkcionera Azema Vlasija.

Pored političkih lidera koje ta organizacija optužuje da su izdali interese Kosova, lista obuhvata i publiciste, opozicione predstavnike i predstavnike medija.

Između ostalih, na spisku su imena Ise Mustafe, Fatmira Sejdiua, Hašima Tačija, Vetona Suroija, Agima Čekua, Envera Hodžaja, Bedžeta Pacolija, Kadrija Veseljija, Fatmira Ljimaja, Alija Ahmetija, Rize Haljimija, Ragmija Mustafe i Jonuza Muslijua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: