"Kristijan je zapalio džamiju, Kimi je javio da bagra ide"

Muftija Muhamed Jusufspahić je na godišnjicu paljenja Bajrakli džamije u Beogradu rekao da to nije učinio bivši vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević.

Izvor: B92

Subota, 18.03.2017.

09:27

On, kao i njegov otac Rade su u Prvom osnovnom sudu u Beogradu pre četiri godine osuđeni na po četiri meseca zatvora zbog učestvovanja u grupi koja je u noći između 17. i 18. marta 2004. godine učestvovala u neredima u kojima je povređeno 20 policajaca.

"Nije Kimi palio, već Kristijan. Kimi živi prekoputa, javio je da bagra ide, pomagao je on i njegov roditelj Rade u evakuaciji ljudi i vozila, čega sve ne. I to je istina. Hadži Šani od 82 godine ne bi bio spasen da ga komšija Rade, Kimijev roditelj, nije probudio. I to nema veze "Zvezda ili Partizan", već "dobrosused ili ne", "svestan ili nesvestan"", naveo je Jusufspahić na Fejsbuku.

U odmazdi grupe huligana posle pogroma Srba na Kosovu i Metohiji spaljena je beogradska džamija, uništena je biblioteka od 7.000 knjiga, a ukradeno je i 50.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: