Senator: Ovo će biti godina šutiranja Rusije u zadnjicu

Američki senator Lindzi Grejam kaže da će 2017. godina biti godina u kojoj će SAD konstantno "šutirati Rusiju u zadnjicu".

Izvor: B92

Nedelja, 19.02.2017.

21:12

Senator: Ovo će biti godina šutiranja Rusije u zadnjicu
Getty Images

Prema njegovim rečima, Vašington bi mogao da reaguje novim sankcijama Moskvi zbog navodnog uticaja iz Rusije na američke izbore.

"Ako ste zabrinuti da nećemo reagovati prema Rusiji zbog toga što je Tramp pobedio, ne morate da brinete o tome. Obećavam da će Kongres uraditi sve da sazna šta su Rusi uradili da bi uticali na naše izbore", rekao je Grejam.

Grejam veruje da će Moskva pokušati da utiče i na predstojeće izbore u Nemačkoj.

"Mojim nemačkim prijateljima, vi ste sledeći... Mojim prijateljima iz Francuske, na vas će krenuti posle. Mom prijatelju Lavrovu, nadam se da ćete snositi posledice za ono što radite. Ova godina će biti godina šutiranja Rusije u zadnjicu", rekao je Grejam u Minhenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: