I PR vodi vrh u Brisel: Mustafa i Tači - Vučić i Nikolić

Kosovski predsednik Hašim Tači i premijer Isa Mustafa učestvovaće novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, potvrdila je kosovska vlada.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.01.2017.

11:41

I PR vodi vrh u Brisel: Mustafa i Tači - Vučić i Nikolić
Foto: Getty Images

Tači i Mustafa će tako razgovarati sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ali i s predsednikom Tomislavom Nikolićem, koji će prvi put biti deo dijaloga.

"Delegaciju Kosova činiće predsednik Hašim Tači i premijer Isa Mustafa", rekao je portparol Vlade Kosova Srban Arbaši za prištinske medije.

On je rekao da su Mustafa i Tači u "stalnoj koordinaciji" povodom sastanka u Briselu.

Sastanak će biti održan u utorak, a posle novih tenzija na KiM, sazvala ga je visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini.

Ranije je najavljeno da će beogradsku stranu na sastanku predstavljati predsednik i premijer Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: