RTK: Na poternici Interpola po zahtevu SRB 22 osobe sa KiM

Na potrenici Interpola, po zahtevu Srbije, osim Ramuša Haradinaja, nedavno uhapšenog u Francuskoj, nalazi se još 21 osoba sa KiM, objavio je večeras RTK.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 19.01.2017.

00:11

RTK: Na poternici Interpola po zahtevu SRB 22 osobe sa KiM
Foto: Tanjug

Prvobitno je na poternici Interpola po zahtevu Srbije bilo 157 osoba, ali je ta lista svedena na 22 lica, prenosi prištinska televizija na albanskom jeziku.

Posle hapšenja Haradinaja, kosovska policija je na zahtev vlade u Prištini zatražila od Interpola imena građana Kosova koji se nalaze po zahtevu Srbije na poternicama ove organizacije.

Pored lidera za budućnost Kosova, na listi Interpola se nalazi ime bivšeg komandanti glavnog štaba OVK Azema Sulje, a na listi je i ime jednog od bivših komandanata jedne od operativnioh zona OVK Šukri Buje, kao i ime aktuelnog visokorangiranog pripadnika kosovske policije Fadilja Suljevića.

Na listi su i imena drugih osoba koje nisu poznate javnosti, navodi RTK.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: