Kusturica: "Fejk njuz", bio sam daleko od mesta ubistva

Reditelj Emir Kusturica našao se u centru pažnje medija jer se našao na sahrani u Sopotu posle koje je ubijen Milomir Jovanović.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.01.2017.

11:52

Kusturica:
Tanjug

Kako je rekao za “Večernje novosti“, on je već otišao sa sahrane kada se ubistvo dogodilo, kao i da se sve desilo na parkingu, a ne na groblju.

“Da li je ovo novinarstvo? Desi se događaj, koji da bi bio čitan, u novinama izlazi potpuno neistinito prikazan. To je 'fejk njuz', za tržište. Tržište je jače od istine. Sve je prikazano kao da je čovek ubijen tokom procesije, u prisustvu svih nas koji smo sahrani prisustvovali, iako se ubistvo dogodilo kasnije na parkingu, u trenutku kada sam ja već bio daleko od tog mesta“, kaže Kusturica.

Podsetimo, u subotu je na parkingu u blizini mesnog groblja u Sopotu ubijen Milomir Jovanović, za koga se tvrdi da ima policijski dosije i dovodi se u vezu sa novobeogradskim narko-dilerima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: