Odluka DS o predsedničkim izborima za 24h

Predsedništvo DS će u utorak odlučivati o nastupu na predsedničkim izborima i kandidatu koga će ta stranka podržati, rečeno je agenciji Beta u DS.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.01.2017.

11:34

Odluka DS o predsedničkim izborima za 24h
Foto: Tanjug

Pojedini beogradski štampani mediji u današnjim izdanjima pišu da će predsednik DS Dragan Šutanovac na sednici Predsedništva predložiti da demokrate podrže kandidaturu zaštitnika gradjana Saše Jankovića.

"Blic" piše da je cilj Šutanovca formiranje jasne proevropske alternative koja će uspeti da se suprotstavi kandidatu predsednika SNS-a i premijera Srbije Aleksandra Vučića.

"Večernje novosti" i "Blic" pišu da su se Janković i Šutanovac u nedelju, 8. januara, sreli u jednom restoranu u Beogradu i da su razmatrali strategiju za nastup na predsedničkim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: