Posle četiri dana stanovnici Gore dobili struju

Oko osam hiljada stanovnika Gore na Kosovu i Metohiji nakon četiri dana u nedelju u 18h je dobilo električnu energiju.

Izvor: B92

Nedelja, 08.01.2017.

17:55

Posle četiri dana stanovnici Gore dobili struju
Tanjug

To je objavio Nazim Mehmedi koordinator za saradnju sa medijima opštine Gora. On je ranije izjavio da su zbog smetova neprohodni pojedini putevi u više sela opštine Gora.

Mehmedi je izjavio za Tanjug da struje u ovoj opštini nije bilo od četvrtka, kada je počeo da pada sneg koji je dostigao visinu i do jednog metra.

“Smetovi na pojedinim putnim pravcima koji vode prema selima Zli Potok, Orčuša, Baćka i Lještane su visoki i do dva metra, tako da su stanovnici ovih sela već nekoliko dana odsečeni od sveta”, rekao je Mehmedi.

On je dodao da su meštani sela Radeša organizovano u subotu čistili put do Dragaša u dužini od 4 km kako bi ga učinili prohodnim.

Probijen je i put do Restelice uz pomoć teških mašina koje su bile angažovane na uklanjanju snega na prevoju Buka kod sela Globočica, gde su snežni nanosi dostizali visinu i do dva metra, kazao je Mehmedi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: