NS: Dvanaestogodišnjaci zapalili beskućnika

Tri dečaka zapalila su beskućnika koji je nekoliko sati nakon toga preminuo od zadobijenih povreda, potvrdjeno je danasTanjugu u policijskoj upravi Novi Sad.

Izvor: B92

Sreda, 14.12.2016.

14:40

NS: Dvanaestogodišnjaci zapalili beskućnika
Foto: Tanjug, arhiva

Preminuo je D.T. (52) iz Futoga, saznaju "Večernje novosti".

Kako saznaje B92, ova tragedija dogodila se u ranim jutarnjim časovima, oko četiri sata, a privedeni maloletnici su stari samo 12 godina. Oni su nakon saslušanja pušteni jer su maloletni, a očekuje se više informacija o tome kako će policija i druge službe dalje postupati u ovom slučaju.

Policija je identifikovala dečaka koji je zapalio čoveka, a kako je on mlađi od 14 godina, on ne podleže krivičnoj odgovornosti i ne mogu mu biti izrečene krivične sankcije niti druge mere.

Iz Policijske uprave u Novom Sadu rečeno je Tanjugu da su pojedini mediji pogrešno preneli da su juče rano ujutro zapaljena dva beskućnika jer je zapaljen jedan, a drugi je bio u istoj prostoriji ali nije ni zapaljen niti je zadobio povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

211 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: