AMSS: Magla ponegde pravi probleme, oprez

Vidljivost na pojedinim putnim deonicama u Srbiji smanjena je zbog sumaglice i magle, a vozače očekuju i mokri kolovozi, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 11.12.2016.

09:33

Default images
Foto: Thinkstock

Na zrenjaninskom, obrenovačkom i pančevačkom putu, u kasnijim popodnevnim i večernjim satima moguće je formiranje kolona vozila uz usporenu vožnju, navodi se u saopštenju AMSS.

Prema informacijama Uprave granične policije, vozila se na graničnim prelazima ne zadržavaju duže od 15 do 20 minuta.

Zbog izvodjenja građevinskih radova, saobraćaj je potpuno obustavljen na deonici Ub - Radljevo, kod naseljenog mesta Stublenica, te se koriste alternativni putni pravci.

Radovi se izvode i na sanaciji klizišta na deonici Kosjerić - Požega, pa će se do 31. decembra svakog dana od 07.00 do 15.00 saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Saobraćaj će do sutra zbog radova na asfaltiranju biti obustavljen na deonici Topola - Bućin grob, u periodu do 09.00 do 17.00.

Zbog oštećenja mosta, obustavljen je saobraćaj na deonici Mojković-Krupanj.

Obustava saobraćaja na snazi je i na deonici Ub - Koceljeva zbog radova na sanaciji klizišta, a vozila se preusmeravaju na alternativne putne pravce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: