Tramp na naslovnici "Tajma" - đavo? FOTO

Ličnost godine po izboru “Tajma“ ovoga puta je novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp. Međutim, mnogi misle da je magazin naslovnicom poslao tajnu poruku.

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2016.

20:23

Tramp na naslovnici
Foto: Gettyimages

Tramp je u najužem izboru porazio ruskog predsednika Vladimira Putina i bivšeg lidera UKIP-a Najdžela Faraža.

Međutim, na društvenim mrežama pojedinci već vide skrivenu komparaciju Trampa sa Adolfom Hitlerom, koji na jednoj od naslovnica “Tajma“ iz 1941. takođe sedi u stolici.

Ipak, naglasak ovoga puta nije na tome. Uzvičnik je stavljen na slovo “M“ u nazivu magazina. Tačno iznad Trampove glave, ovo slovo izgleda kao đavolji rogovi na novom američkom predsedniku.

“Tajm“ je ipak odgovorio na ove navode linkujući ih sa drugim naslovnicama na kojima se ispostavilo da “đavolje rogovove“ imaju i Hilari Klinton i papa.

“Klintonovoj se desilo najmanje dva puta. Desilo se i Bilu Klintonu i Džordžu V. Bušu, takođe. Svaka sličnost sa đavoljim rogovima je slučajna“, navodi “Tajm“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: