Obustavljen saobraćaj na prelazu Bački Breg, pao sistem

Na graničnom prelazu Bački Breg zbog pada sistema sa mađarske strane trenutno je saobraćaj obustavljen kako na ulazu tako i na izlazu iz Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 04.12.2016.

18:46

Default images
Foto: Thinkstock

Saobraćaj je osetno pojačanog intenziteta, ali na glavnim putnim pravcima trenutno nema zastoja i prekida, dok su zadržavanja za naplatu putarine na naplatnim rampama do pet minuta.

AMSS apeluje na vozače da budu oprezni tokom vožnje noću, jer je moguća poledica zbog nižih temperatura.

Upotreba zimske opreme obavezna je na putevima u planinskim predelima Ivanjice, Sjenice, na prilazima Kopaoniku, Goču, Tari i ka Staroj Planini.

Više pažnje vozačima će biti potrebno na onim deonicama gde se izvode radovi, a na kojima ujedno važi poseban režim obavljanja saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: