Obradović: Janković da podnese ostavku

Potpredsednica SNS Marija Obradović ocenila je da bi bilo pristojno da zaštitnik građana Saša Janković podnese ostavku na tu funkciju.

Izvor: B92

Subota, 26.11.2016.

12:06

Obradović: Janković da podnese ostavku

Ona je navala da biti zaštitnik građana i skupljati potpise za kandidaturu na predsedničkim izborima nije dozvoljivo na njegovoj poziciji.

"Mislim da je minimalna pristojnost sa negove strane da podnese ostavku na tu funkciju, jer biti zaštitnik građana, a krenuti u političku kampanju, bez obzira što on kaže da su te potpise skupljali neki dobri ljudi koji žele da bude predsednik Srbije, to nije dozvoljivo na njegovoj poziciji i mislim da se radi o izuzetnom licemerstvu sa njegove strane" kazala je Obradović.

Ona je to rekla na pitanja novinara kako komentariše potpise i poziv 100 javnih ličnosti Jankoviću da se kandiduje na izborima i dodala:

"On ne može biti moj zaštitnik, mene kao građanke, u ovom trenutku kada krene da se kandiduje za predsednika - a kampanja je krenula već uveliko".

Obradović je rekla i da organi SNS nisu razmatrali pitanje predsedničkih izbora.

"Rano je", rekla je potpredsednica SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: