Split: Otac i majka privedeni zbog silovanja ćerke

Muškarac iz Splita star 51 godinu uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju 17-godišnju ćerku, prenosi zagrebački portal „Indeks“.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2016.

19:12

Split: Otac i majka privedeni zbog silovanja ćerke
Foto: Thinkstock

Kako navode, on je priveden kako ne bi ponovio delo i uticao na svedoke, a privedena je i njegova supruga i majka silovane devojke, ali je odbijen zahtev tužilaštva da i ona ostane u zatvoru. Iz tužilaštva su najavili žalbu na takvu odluku.

U saopštenju se navodi da je okriviljeni tokom avgusta u stanu počinio teško krivično delo protiv polne slobode i rodoskrvnuće na štetu 17-godišnje članice porodice.

Osim toga, ističe se da je devojčica nije prijavila krivično delo sve do hapšenja osumnjičenog.

„Indeks“ piše da je tinejdžerka završila u bolnici zbog psihosomatskih problema i da joj je stanje bilo tako loše da je hospitalizovana. Tokom lečenja je otkrila šta joj se dogodilo, nakon čega su reagovali policija i tužilaštvo privođenjem njenih roditelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: