Tigar napao dete u tržnom centru, uhapšen ukrotitelj VIDEO

Uznemirujući video snimak trenutka u kojem tigar napada devojčicu u tržnom centru na severozapadu Saudijske Arabije izazvao je bes javnosti.

Izvor: B92

Utorak, 22.11.2016.

08:17

Tigar napao dete u tržnom centru, uhapšen ukrotitelj VIDEO
Foto: GettyImages

Snimak prikazuje šetnju tigra na povocu u otvorenom delu tržnog centra u Sakaki. Nekolicina dece se udaljilo od tigra koji se tu šunjao, ali je jedna devojčica zastala pred životinjom koja ju je potom zgrabila i oborila na tlo. Na snimku se čuje kako uplašeno dete vrišti.

Mediji javljaju da je dreser uspeo brzo da interveniše i spase devojčicu. U toku je policijska istraga, a ukrotitelj tigra je uhapšen pošto je otac napadnute devojčice podneo prijavu protiv njega.

Korisnici društvenih mreža šokirani video snimkom razbesneli su se i većina njih navodi da, iako je tigar dresiran, ipak je reč o divljoj životinji i opasnoj situaciji za koju krive ukrotitelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: