AMSS: Neometano odvijanje saobraćaja u Srbiji

Stabilne vremenske prilike i dobra vidljivost omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja u Srbiji, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Izvor: B92

Subota, 19.11.2016.

08:51

Default images
Foto: Thinkstock

Svi putni pravci u Srbiji su prohodni, nema zastoja ni prekida, a izmenjen je saobraćaj samo na onim deonicama gde su radovi u toku, kaže se u saopštenju.

Saobraćaj je van većih gradova umerenog intenziteta.

Prema prognozi RHMZ, danas će biti pretežno sunčano i toplo, u Timočkoj krajini malo hladnije.

Uveče i noću umereno naoblačenje. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i olujni. Najviša temperatura od 14 do 20, u Timočkoj Krajini 10 stepeni.

Od 21.do 23. novembra zbog izvođenja radova na remontu pruge dolazi do obustave saobraćaja na državnom putu I B reda Vlasotince-Leskovac-Lebane, tačnije između železničkih stanica Leskovac i Đorđevo. Alternativni putni pravac vodi preko naselja Komalak.

Takođe od 21. do 30. novembra od 08:00 do 11:00 časova i od 12:30 do 15:00 časova, doći će do obustave saobraćaja na državnom putu I B reda broj 38, deonica Razbojna-Blace, na delu puta Jankova Klisura-Blace, zbog radova na pojačanom održavanju i rehabilitaciji puta.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo, navodi AMSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: