Vučić: Razumem zašto se Maja Gojković nervira

U Narodnoj skupštini vlada najgora atmosfera do sada, primetila je Maja Gojković na sednici na kojoj premijer Aleksandar Vučić odgovara na pitanja poslanika.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.10.2016.

18:07

Vučić: Razumem zašto se Maja Gojković nervira
Foto: Tanjug

Vučić je Gojkovićevoj rekao da shvata zašto se ona nervira zbog nepristojnosti pojedinih poslanika, budući da je iz advokatske, pristojne porodice, te dodao da ne treba da se boji, jer "što su glasniji, ona se može smatrati bezbednijom i sigurnijom".

"Meni popravljaju raspoloženje. Imao sam težak dan, pored Mogerini i svih ostalih. Pobeda nad vama mi dođe kao razbibriga, a ujedno imam priliku da ukažem poslanicima na stvari koje smo napravili“, rekao je on.

Vučić je Radulovića pozvao da tapše duže i snažnije, jer je primetio da je lider DJB u više navrata demonstrativno aplaudirao, stojeći, na konstatacije premijera, posebno na njegove opomene opozicije.

Premijer je govorio o dešavanjima u Crnoj Gori, stranim obaveštajnim službama, citirao je Napoleona... Opširnije u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: