Vujanović bez reči o hapšenju Dikića, ali "ima saznanja"

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović nije hteo da komentariše noćašnje hapšenje bivšeg šefa srpske žandarmerije Bratislava Dikića.

Izvor: B92

Nedelja, 16.10.2016.

11:25

Vujanović bez reči o hapšenju Dikića, ali
Tanjug

On je istakao da treba sačekati da se oglase nadležni crnogorski organi.

"Imam saznanja koja se tiču informacija o lociranju i hapšenju grupe koja je planirala da danas izvede terorističke akcije u Crnoj Gori", rekao je Vujanović, ali je dodao da je na državnim organima Crne Gore da se o tome oglase.

Vujanović je to rekao novinarima nakon glasanja, uz uverenje da će Crna Gora nastaviti putem evroatlantskih integracija.

Televizija PinkM, pozivajući se na nezvanična saznanja, objavila je da su Dikić i još najmanje 15 osoba uhapšeni prethodne noći u Crnoj Gori, pod sumnjom da su planirali da danas, tokom parlamentarnih izbora u toj zemlji, izvedu terorističke akcije, izazazovu oružane sukobe, pa čak i likvidacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: