Ponedeljak, 10.10.2016.

17:58

BG: Mladić (18) osumnjičen za napad na policajca

M.K. rođen 1998. godine uhapšen je pod sumnjom da je, zajedno s još petoricom mladića, napao pripadnika Interventne jedinice policije u Beogradu.

Izvor: B92

BG: Mladić (18) osumnjičen za napad na policajca

Kako se navodi u saopštenju, policijski službenik je tom prilikom zadobio dve ubodne rane u telu i više udaraca u glavu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je napao policajca, M.K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

“Policija je identifikovala i saslušala i ostale učesnike ovog događaja, među kojima su dvojica maloletnika. U toku je dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja”, navodi se u saopštenju.

Pripadnik beogradske policije V.M. izboden je u nedelju uveče u beogradskoj opštini Rakovica, javile su u nedelju uveče Večernje novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: