Duraković na "referendumskoj kafi" u Srebrenici / FOTO

Dok građani srpske nacionalnosti u Srebrenici glasaju na referendumu o danu RS, Bošnjaci su se okupili i organizovali "referendumsku kafu", javlja Klix.ba.

Izvor: B92

Nedelja, 25.09.2016.

17:28

Duraković na

Njihov predstavnik danas je bio načelnik Opštine Srebrenica Ćamil Duraković koji je napisao da Bošnjaci u Srebrenici danas pričaju o referendumu, ali onom 2. oktobra, aludirajući na Lokalne izbore koji će se održati naredne nedelje.

Prema njegovim rečima, oni žele da pošalju poruku da je današnji dan kao svaki drugi i da nema poseban značaj, navodi "Klix".

"U Srebrenici je danas jedan obični, miran dan. Mislimo da je rič o anketi, a ne o takozvanom referendumu o Danu RS-a. Današnjim okupljanjem koje smo nazvali 'referendumska kafa' želimo pokazati da niko nema razloga za strah", poručili su građani.

U Republici Srpskoj se danas održava referendum na kojem se građani izjašnjavaju da li podržavaju da se 9. januar proslavlja kao Dan republike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: