"Srbe pozivaju samo kada je potrebna podrška u parlamentu"

Slike koje dolaze danas iz Prištine su rezultat svega što se u poslednje vreme dešava na Kosovu, smatra ministar u Vladi Kosova Dalibor Jevtić.

Izvor: B92

Subota, 17.09.2016.

19:19

On je za B92 rekao da je u Prištini ulica postala mesto gde se donose odluke.

On je dodao da je najveći problem to što se ne sprovodi ono što je prethodno dogovoreno, i da se to može reći i za ZSO.

“Nije učinjen prvi korak, ali ono što smo videli prethodnih dana raduje. Premijer je obavestio javnost da je formiran upravljački tim. Stvar je u tome što želimo da vidimo konkretna dela, imamo problem implementacije zakona”, rekao je on.

Jevtić je dodao da ne misli da se radikalnim potezima može doći do poboljšanja i kada je u pitanju povratak Srba na Kosovo.

“Imamo osećaj da se srpski predstavnici pozivaju samo kada je potrebna podrška Srba u parlamentu. Vrlo ćemo oštro braniti sve ono zbog čega smo ušli u Vladu”, dodao je Jevtić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: