Tramp: Stojim ceo sat na 50°C, da li bi Hilari mogla?

Verbalni rat protivkandidata Donalda Trampa i Hilari Klinton ulazi u krajnju fazu, a kandidat republikanaca sve češće aludira na zdravstveno stanje protivnice.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.09.2016.

15:22

Tramp: Stojim ceo sat na 50°C, da li bi Hilari mogla?
Getty Images

On je u mestu Kanton u državi Ohajo održao govor koji, kako navode američki mediji, nije trebalo da izgleda tako.

Naime, njegovi savetnici su mu predložili da se striktno drži teksta na teleprompteru i da ne improvizuje, ali je on to ipak uradio.

“Vi mislite da je ovo lako? U ovoj predivnoj prostoriji je 50 stepeni, veoma je vruće i tako je uvek kada ja govorim jer je publika toliko velika. Ovakve prostorije nisu dizajnirane za ovoliko publike... Ne znam, ljudi, da li mislite da bi Hilari mogla ovde da stoji ceo sat?“, upitao je Tramp.

Od trenutka kada je primećeno da kandidatkinja Demokratske stranke ima problema sa zdravljem, ta tema dominira u američkim medijima.

Ali i u Trampovim “dosetkama“.

“Pobedio sam 16 protivnika, sada imam još jednog... Koji leži u krevetu... Ona leži u krevetu, oporavlja se, želimo da se opravi, želim je nazad“, zaključio je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: