Sudar automobila i kamiona, poginuo bračni par iz KG

U saobraćajnoj nesreći na putu Bijelo Polje - Mojkovac poginuo je M.R. (68) iz Kragujevca, a njegova supruga D.R. (67) podlegla je povredama na putu ka bolnici.

Izvor: B92

Subota, 27.08.2016.

17:07

Default images

Kako je javio portal Radiotelevizije Crne Gore, pozivajući se na saopštenje policije, do nesreće je došlo oko 12 sati, u mestu Božovića polje.

Radio Crne Gore precizira da se bračni par iz Kragujevca nalazio u automobilu marke "citroen", kada su se sudarili sa kamionom kompanije "Pelengic Trejd".

Kako se navodi, saobraćaj je u prekidu, a uvijdaj na mestu udesa obavljaju državni tužilac Slavenko Smolović i veštak saobraćajne struke Milenko Čabarkapa.

Ranije danas, u udesu na putu Podgorica - Bioče, teške telesne povrede zadobio je jedan Beograđanin, podseća RTCG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: