Najveća gužva na Batrovcima, čeka se dva sata

Intenzitet saobraćaja na graničnim prelazima je pojačan, a najveće kolone su na prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, gde se vozila zadržavaju oko dva sata.

Izvor: B92

Subota, 27.08.2016.

18:41

Najveća gužva na Batrovcima, čeka se dva sata
Foto: Thinkstock

Na graničnom prelazu Šid, takođe sa Hrvatskom, čeka se oko sat vremena, dok se automobili zadržavaju isto toliko i na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom.

Duža zadržavanja su i na graničnom prelazu Preševo, sa Makedonijom, gde se na ulazu u Srbiju vozila zadržavaju oko sat vremena.

AMSS je preporučio vozačima da ka Hrvatskoj koriste granične prelaze Sot, Bačku Palanku ili Bogojevo a sa Mađarskom Kelebiju ili Bački Breg.

Savez je, takođe, podsetio da su prelazi Bački Vinogradi, Djala, Bajmok i Horgoš II otvoreni samo od sedam do 19 časova.

Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom trenutno nema dužih zadržavanja od petnaestak minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: