Albanski hakeri oborili sajt Jeremićevog instituta

Albanski hakeri su napali i oborili zvaničnu internet prezentaciju Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj.

Izvor: B92, Blic

Nedelja, 26.06.2016.

19:51

Albanski hakeri oborili sajt Jeremićevog instituta
screenshot

Na početnoj strani instituta čiji je predsednik kandidat Srbije za generalnog sekretara UN Vuk Jeremić pojavila se poruka hakerske grupe Alboz, a postavljen je i video snimak posvećen Ademu Jašariju, ubijenom lideru terorističke Oslobodilačke vojske Kosova.

“Kosovo je Kosovo i uvek će biti i vi znate da ako je Kosovo Srbija, kako vi kažete, vi biste živeli u jednoj zemlji i na jednom jeziku. Ne treba da se trudite oko toga i da otvarate sajtove protiv Kosova ili bilo šta drugo, jer vam to neće pomoći. Istina Kosova je gorka istina za Srbiju“, navodi se u poruci.

Kako je za Blic rečeno iz CIRSD , tokom dana je zabeleženo nekoliko napada, a izraženo je i žaljenje zbog ovakvih postupaka jer, kako se navodi, rad Centra je posvećen dijalogu i multilateralizmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: