Ponedeljak, 20.06.2016.

07:00

BG: Bojkot taksista zbog incidenta na aerodromu

Vozači Beogradskog taksija odbili su da primaju putnike za vožnju tokom noći, protestujući zbog incidenta koji se dogodio na aerodromu “Nikola Tesla“.

Izvor: B92

BG: Bojkot taksista zbog incidenta na aerodromu
Thinkstock

Kako saznaje B92.net, u nedelju uveče sukobili su se pripadnici Komunalne policije i jedan taksista.

Navodno je bilo uvreda i odgurivanja, posle čega je, kako kažu očevici, grupa pripadnika Komunalne policije napala, oborila i pretukla vozača.

Portparol Beogradskog taksija Milan Bojović rekao je za B92.net da ne zna zbog čega je došlo do sukoba, kao i da je jedan taksista prebačen u bolnicu.

Dodao je i da su vozači Beogradskog taksija zvali policiju, koja posle prvog poziva nije došla, ali je ipak intervenisala posle drugog poziva.

Kaže i da je ukupno trebalo 45 minuta pripadnicima policije da dođu do aerodroma, kao i da je u blizini mesta gde se dogodio incident stajao jedan policajac koji nije hteo da priđe.

Očevici incidenta navode i da je do sukoba došlo zato što je vozač stajao parkiran “negde zbog kiše“, kao i da je na taksi stanici zbog oluje voda bila visine i do 40 centimetara, zbog čega su taksisti morali da nađu alternativno mesto za parkiranje.

Vozači Beogradskog taksija su naveli i da su se bojkotu i protestu na aerodromu pridružili i vozači “druga dva“ taksi udruženja, a Beogradski taksi tokom večeri nije primao vožnje, niti je centrala bila u funkciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: