Paraćin: Tuča dve grupe mladića u Službi hitne pomoći

U Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Parćinu sinoć oko 22,50 časova došlo je do fizičkog obračuna dve grupe mladića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.05.2016.

15:35

Paraćin: Tuča dve grupe mladića u Službi hitne pomoći
Foto: Tanjug

Jedan mladić sa povredom glave, koji nije životno ugrožen, prevezen je na neurohirurgiju Opšte bolnice u Ćupriji.

Policija identifikovala aktere, a niko od zdravstvenog osoblja nije povređen, stradao je inventar - stolice, paravan, stalci za infuziju, boca za kiseonik.

"Policija je identifikovala sve učesnike tuče i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prijave, prekršajne za učestovanje u tuči a protiv nekih i krivične zbog nanošenja povreda", rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Jagodinji.

Dežurni lekar Dragana Blagojević izjavila je novinarima da su na pregled prvo došla tri mladića zbog povreda koje su zadobili u tuči u gradu i dok je pregledavala jednog od njih, upala je druga grupa sa metalnim palicama i nastala je opšta tuča.

"Ovi koji su bili unutra lomili su stolice, stalak za infuziju, paravan... valjda da se naoružaju", kazlaa je lekarka.

To je trajalo oko 15 minuta a zatim su pobegli. Iza njih je ostao jedan mladić ležeći na podu sa povredom glave, a ustvari došao je na pregled zbog povrede šake. Transportovali smo ga u Opštu bolnicu u Chupriji, ispričala je Blagojević.

"Nisam mogla do telefona i da odmah pozovem policiju", dodala je lekarka.

Nezvanično, radi se o dve grupe mladića iz naselja Dankovo i Ulice cara Dušana u Paraćinu, koje su se tukle u gradu pre dolaška u Službu hitne pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: