Objavljene prve slike olupine egipatskog aviona / FOTO

Egipatska vojska objavila je prve fotografija pronađenih delova olupine aviona sa leta MS804 iz Pariza za Kairo koji se u četvrtak srušio u more.

Izvor: B92

Subota, 21.05.2016.

13:18

Objavljene prve slike olupine egipatskog aviona / FOTO
Foto: Tanjug

Na fotografijama se vide delovi pojasa za spasavanje, maske i istrgnuta sedišta aviona.

Fotografije su postavljene na Fejsbuk stranici egipatske vojske uz komentar: "Fotografije olupine nestalog aviona i lične stvari stradalih putnika“, prenosi britanski „Miror“.

I dalje se traga za crnom kutijom.

Egipatske vlasti su prethodno saopštile da su pronađeni delovi olupine, ličnog prtljaga putnika i ljudski ostaci u Mediteranu oko 290 kilometara severno od Aleksandrije.
Foto: Tanjug
Avion kompanije „Idžipter“ sa 66 putnika i članova posade na letu Pariz-Kairo nestao je u četvtak rano ujutru nad Mediteranom po ulasku u egipatski vazdušni prostor. Kasnije tog dana, saopšteno je da se avion srušio u more.
Foto: Tanjug
Uzrok pada aviona još uvek je nepoznat ali je francuska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja navela da je egipatski avion pre pada emitovao automatske poruke da je u letelici pre pada bilo dima. Opširnije u posebnoj vesti.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: